Wij werken volgens het No cure – No pay concept. Lossen wij het probleem niet op, dan betaalt u niets! Computerhulp Aan Huis hanteert zeer scherpe tarieven. Wij komen graag bij u langs aan huis of kantoor om uw probleem op te lossen en doen dat vaak binnen 1 uur!

Wat zijn de tarieven

Bij Computerhulp Aan Huis betaalt u altijd voor het eerste uur *35 euro en daarna per kwartier. Wij berekenen *8,75 euro per kwartier. U betaalt GEEN voorrijkosten mits u woonachtig bent in Roermond. Onderzoekskosten daar doen wij NIET aan. Afrekening zal geschieden op basis van nacalculatie.

Ook buiten Roermond komen wij langs, zoals in Linne – Maasbracht – Echt – Melick – Sint Odiliënberg – Posterholt – Vlodrop – Boukoul – Swalmen – Beesel – Reuver – Horn – Beegden – Sittard – Weert – Venlo en Heinsberg (D) anders binnen een straal van 25km vanaf Roermond, dan betaalt u slechts 0,35 cent per kilometer.

Voorbeeld 1:

U wilt graag uw draadloze netwerk beveiligen en tegelijkertijd een thuisnetwerk laten configureren zodat u met meerdere computers bestanden onderling kan delen. Computerhulp komt langs en beveiligd uw draadloos netwerk, maar krijgt het niet voor elkaar uw lokaal netwerk te laten functioneren. U betaalt dan alleen de wel uitgevoerde werkzaamheden, in dit geval: het beveiligen van uw draadloos netwerk.

Voorbeeld 2:

Een hardware probleem dat wordt geconstateerd ter plekke valt dan ook buiten deze regeling van No cure- No pay. U krijgt dan advies en bent niet verplicht om tot reparatie over te gaan. Let op: U betaalt dan alleen voor de wel uitgevoerde werkzaamheden, in dit geval: hardware probleem vastgesteld en mogelijk de reiskosten.

Hoe kan ik betalen?

Aan het eind van de afspraak rekent u af met de computerexpert, U ontvangt tevens een factuur van de werkzaamheden. Afrekenen kan bijvoorbeeld met iDEAL. U kunt ook achteraf betalen zonder internetbankieren. Bijvoorbeeld met een overschrijving naar ons rekeningnummer. Er is altijd een manier die u prettig vindt.

* Tevens zijn alle tarieven voor particulieren incl. btw, voor bedrijven geldt het starttarief van €45,00 euro excl. btw.

error: Inhoud van de pagina is beschermd!