Over ons – Computerhulp nodig Aan Huis is een jong, dynamisch en professioneel bedrijf dat computerdienstverlening biedt. Ook zijn wij volledig Microsoft Windows gecertificeerd. Omdat de techniek snel veranderd gaan wij mee. Dat wilt zeggen dat we de nodige IT cursussen blijven volgen zodat wij u altijd op de correcte wijze kunnen adviseren.

Over ons team Computerhulp aan Huis

De computer professionals in Roermond hebben ruim 15 jaar ervaring met onderhoud en reparatie van computersystemen van alle bekende merken: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo, MSI, Toshiba, Samsung, Sony, DAP – WinMate rugged tablet PC.

Loopt uw PC, laptop of tablet computer vast? Is uw computersysteem trager geworden? Woont u in de omgeving van Roermond en heeft u last van computerproblemen die u niet kunt plaatsen? Moeten onze ervaren computerexperts een computervirus verwijderen of heeft u computer hardware problemen? De computerexperts zijn bijgeschoold en volledig Microsoft Windows gecertificeerd. Wij verwijderen schadelijke software en voeren alle mogelijke computer reparaties uit.

Computerexperts aan huis in Roermond e.o.

Virussen en spyware zijn van uw PC of laptop verwijdert. Uw computersysteem is voorzien van goede computerbeveiliging en de beste anti-virus software. De computer loopt weer snel en soepel. Ook helpen de ervaren computerexperts van Computerhulp nodig Aan Huis hulp met het terughalen van per ongeluk verwijderde bestanden.

Steeds vaker hebben mensen behoefte aan een helpende hand bij het gebruik van computers en internet. Mensen ‘wegwijs maken op de digitale snelweg’, zo noemen wij dat. Een trage computer, een printer die dienst weigert of het versturen van foto’s, uw behoefte staat centraal bij onze ondersteuning. Goed opgeleide studenten vormen de ideale schakel tussen uw vraag- of computerprobleem en een apparaat dat doet wat ú wilt. Dit doen we persoonlijk bij u aan huis of op een andere locatie.

Computerhulp nodig Aan Huis helpt mensen bij computerproblemen. Onze experts helpen u eenvoudig bij u aan huis. De computer opschonen, problemen met internet of e-mail, foto’s versturen, skype, een virus verwijderen of gewoon een computerles? Onze experts helpen u graag verder.

Computerhulp op locatie

Ons team onderscheidt zich van andere ICT bedrijven, door zich te specialiseren in het repareren en onderhoud aan computer- en randapparatuur én door dit te doen op locatie, bij u thuis!

Een computer is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wie kent niet de ergernissen? uw PC of laptop loopt steeds vast, uw opslagruimte is te klein geworden, draadloos internet valt steeds weg of u zit met de vraag:

  • Welk besturingssysteem moet ik nu kiezen.
  • Hoe moet ik dat programma installeren.
  • Printer installeren of een printer probleem verhelpen.

Heeft u nog vragen over het artikel of kunnen we u ergens mee van dienst zijn?

Neem vandaag nog contact op met Computerhulp nodig Aan Huis of maak gebruik van het contactformulier.

error: Inhoud van de pagina is beschermd!