Klantervaringen van Computerhulp nodig Aan Huis

Lees hieronder de klantervaringen en recensies met de dienstverlening van Computerhulp nodig Aan Huis en ervaar waarom wij door onze inzet en service de beste computer dienstverlener van Nederland zijn. Computerhulp nodig Aan Huis is als specialist in computer en hardware services continu opzoek naar mensen die hun ervaringen met ons bedrijf achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs.

default image

Hans 10 september 2018

Vorige week is Sjors bij mij thuis geweest voor het opschonen en weer sneller maken van mijn laptop en tablet.
Zeer tevreden over de gang van zaken. Ook het contact met Sjors was zeer prettig. Ik wil dit bedrijf graag aanbevelen.
Ik ben weer zeer tevreden over de werking van beide apparaten.
Sjors tot de volgende keer.

default image

Harrij Beeren 23 juli 2018

Had 2 PC’s met een netwerkprobleem, zij waren beide niet zichtbaar in het Netwerk, na een e-mail is Sjors dezelfde avond om 19.00 uur even komen kijken, en na anderhalf uur was het probleem opgelost, snel, en duidelijke uitleg waar het probleem in zat en hoe bij een nog te installeren PC verholpen moet worden. Ik kan Sjors met alle vertrouwen aanbevelen voor het oplossen van uw PC problemen. Snel, Duidelijk en niet duur, Klasse Job, ik wil niemand anders meer.Daarom beveel ik “Computerhulp nodig Aan Huis” van harte aan.👍😁

default image

Pim Ermers 26 mei 2018

Ik ben buitengewoon tevreden over de snelle hulpverlening door Sjors. Hij was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Dankzij zijn deskundigheid was het probleem spoedig verholpen.
Heel correct gaf hij een duidelijke uitleg over zijn werkwijze en hoe hij het probleem kon oplossen. Daarnaast gaf hij uitstekende tips om het probleem in de toekomst te voorkomen.
Sjors was heel vriendelijk en toonde betrokkenheid. Ik ben super tevreden !!!!!!! Van harte kan ik COMPUTERHULP AAN HUIS NODIG aanbevelen.

default image

Marianne Sliepen 14 mei 2018

Sjors kwam, zag en overwon…. Onze laptop had vele problemen op verschillende gebieden. Hij was ooit supersnel, had alles wat nodig was, maar was nu niet meer vooruit te branden en liep compleet vast. Sjors heeft een backup gemaakt en ons ook geleerd hoe we dit moeten doen. De laptop zijn gegevens van de C-schijf naar de D-schijf verplaatst. En de printer ook gekoppeld aan de laptop van mijn zoon. Daarnaast heeft hij ons ook geleerd dat ook wij onze emails bij moeten houden. Alles vreet geheugen en maakt hem langzamer (maar ook de gsm’s die gekoppeld zijn aan de emailadressen). Super bedankt, Sjors, voor je werk en voor het werk wat je mij hebt gegeven (voor ons eigen bestwil) 😉. Dit zal niet de eerste en laatste keer zijn dat ik je hulp in zal roepen.. .denk ik! Maar het is het waard!!!

default image

Judith Kierkels 24 april 2018

Super snel reactie op de mail
Goede hulp bij externe schijf en super hulp om alle foto’s en belangrijke documenten veilig te stellen die nog op de kapotte laptop stond
En gelijk een eerlijk advies gekregen over laptop aanschaf! Een aanrader bedrijf van Sjors

default image

Mart van Melick 3 april 2018

Ik belde Sjors ‘s middags vanwege een niet meer opstartende computer . ‘s Avonds had ik weer een goed functionerend apparaat.
Hij had vooraf een prijsindicatie afgegeven en die bleek goed overeen te komen met de factuur.
Alles wat hij deed , werd door hem vooraf goed uitgelegd . Kortom, ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze en het bereikte resultaat.
Ik kan het bedrijfvan Sjors aan iedereen aanbevelen.

default image

Tea Bagaur 30 maart 2018

Sjors ik wil je bedanken voor snelle actie om mij te helpen en aparte dank voor de oplossingen van mijn problemen met mijn laptop. Ik ben blij dat ik nu weet waar moet ik zijn als er weer iets mis gaat met mijn laptop 🙂

default image

Jan Biemans 23 maart 2018

Sjors heeft een hardnekkig probleem met mijn NAS in mijn thuisnetwerk snel en vakkundig opgelost. Sjors is zeer klantvriendelijk. Ik ben echt tevreden en raad hem bij iedereen aan!!!

default image

thei smeets 17 maart 2018

ik ben zeer goed geholpen door sjors en ik raad hem iedereen aan.

default image

Marcel Heilig 12 maart 2018

Sjors heeft in het verleden al veel mijn PC instellingen probleemloos ge-ordent. Deze keer betrof het de complete overgang van – naar > Ziggo. Ziggo heeft de de totale meterkast installatie en de aansluitingen in de woning probleemloos vernieuwd/aangepast. Windows 10, Outlook en iPhone gebruiksklaar installeren was voor mij toch wat te complex. Sjors gemaild met verzoek de installatie verder te verzorgen. Dat kwam hij dezelfde avond nog even doen. Ik blij met het korte lijntje naar de kundige en ervaren technicus.

default image

Loes Janssens 9 maart 2018

super snel geholpen. Problemen opgelost met uitleg.Heel behulpzaam en vriendelijk.Zal zeker een volgende keer weer gebruik van maken.

default image

gerrits 25 januari 2018

hallo onze sterwaardering zegt genoeg super niks is hem teveel zeer tevreden

default image

Nettie Reijnders 24 januari 2018

Onze computer zat weer helemaal vast. Sjors gebeld en kwam dezelfde dag nog. Alles weer prima opgelost. Zeer tevreden

default image

Norbert Thijssen 18 januari 2018

Nieuwe PC gekocht via Sjors! Prima service en zelfs bij onverwachte tegenslag weet Sjors het snel op te lossen!

default image

Lei Selder 16 januari 2018

Sjors aan mijn Sterwaardering is niets toe te voegen. Ik ben zeer tevreden.

default image

Marcel Heilig 14 januari 2018

Windows als besturing systeem kon ik persoonlijk handelen van Windows 95 tot en met Windows 7. Met Windows 10 werd het problematisch. Installeren verliep normaal inclusief Office 2007 Pro en de andere noodzakelijke software. Windows Outlook 2007 liet zich wel installeren maar was verder onbruikbaar. Het werd dus Windows e-mail. Daarmee was de communicatie verzekert, zij het, onhandig. Sjors heeft veel kunnen oplossen, maar Outlook was passé. Na iedere Windows update was er we l weer wat mis en/of onwerkbaar, wat vroeg om herstel. Sjors loste dat op. Uiteindelijk werd ik Windows mail zat en heb ik Office 2016 aangeschaft en geïnstalleerd. Alle programma’s werkte, behalve Outlook en was weer het probleem. Uiteindelijk liet het systeem zich niet meer opstarten, ook niet met de back-up. Sjors gevraagd het probleem op te lossen. Waarachtig met vele wegen bewandelen en zoeken in de Windows publicaties is het probleem voor nu, door Sjors, goed en werkbaar opgelost. Microsoft weet goed wat er mis is, maar (nog steeds) niet instaat de problemen te handelen. Het is ‘Wil Niet’ of ‘Kan Niet’. Sjors verdient voor mij een dikke tien. Een professional pur sang. Ik heb afgesproken dat hij regelmatig mijn systeem controleert.

default image

Harry Stroucken 12 januari 2018

Problemen snel en vakkundig opgelost. Prima uitleg en zeer klantvriendelijk. Als er weer problemen met mijn laptop zijn is Sjors de man.

default image

Hans Bolten 5 januari 2018

Moeilijk probleem goed en vakkundig opgelost , snel gereageerd en vriendelijk in de omgang. Ben ontzettend geholpen. Bedankt Sjors !!!

default image

Paul Konings 3 januari 2018

Ik kan een verhaal in 300 woorden schrijven of gewoon hier een review schrijven in een paar woorden. Ik kies in dit geval ( normaal langer van stof) ervoor om de woorden, persoonlijk, empatisch ook, zeer kundig, communicatief , en ‘down to earth’ te gebruiken. Zo wil je wel altijd en overal geadviseerd en geholpen worden.

error: Inhoud van de pagina is beschermd!