Klantervaringen van Computerhulp nodig Aan Huis

Lees hieronder de klantervaringen en recensies met de dienstverlening van Computerhulp nodig Aan Huis en ervaar waarom wij door onze inzet en service de beste computer dienstverlener van Nederland zijn. Computerhulp nodig Aan Huis is als specialist in computer en hardware services continu opzoek naar mensen die hun ervaringen met ons bedrijf achter willen laten. Mocht u een keer onder de indruk zijn geraakt van onze snelle werkwijze of vriendelijke monteurs.

default image

Hans 10 september 2018

Vorige week is Sjors bij mij thuis geweest voor het opschonen en weer sneller maken van mijn laptop en tablet.
Zeer tevreden over de gang van zaken. Ook het contact met Sjors was zeer prettig. Ik wil dit bedrijf graag aanbevelen.
Ik ben weer zeer tevreden over de werking van beide apparaten.
Sjors tot de volgende keer.

default image

Harrij Beeren 23 juli 2018

Had 2 PC’s met een netwerkprobleem, zij waren beide niet zichtbaar in het Netwerk, na een e-mail is Sjors dezelfde avond om 19.00 uur even komen kijken, en na anderhalf uur was het probleem opgelost, snel, en duidelijke uitleg waar het probleem in zat en hoe bij een nog te installeren PC verholpen moet worden. Ik kan Sjors met alle vertrouwen aanbevelen voor het oplossen van uw PC problemen. Snel, Duidelijk en niet duur, Klasse Job, ik wil niemand anders meer.Daarom beveel ik “Computerhulp nodig Aan Huis” van harte aan.👍😁

default image

Pim Ermers 26 mei 2018

Ik ben buitengewoon tevreden over de snelle hulpverlening door Sjors. Hij was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Dankzij zijn deskundigheid was het probleem spoedig verholpen.
Heel correct gaf hij een duidelijke uitleg over zijn werkwijze en hoe hij het probleem kon oplossen. Daarnaast gaf hij uitstekende tips om het probleem in de toekomst te voorkomen.
Sjors was heel vriendelijk en toonde betrokkenheid. Ik ben super tevreden !!!!!!! Van harte kan ik COMPUTERHULP AAN HUIS NODIG aanbevelen.

default image

Marianne Sliepen 14 mei 2018

Sjors kwam, zag en overwon…. Onze laptop had vele problemen op verschillende gebieden. Hij was ooit supersnel, had alles wat nodig was, maar was nu niet meer vooruit te branden en liep compleet vast. Sjors heeft een backup gemaakt en ons ook geleerd hoe we dit moeten doen. De laptop zijn gegevens van de C-schijf naar de D-schijf verplaatst. En de printer ook gekoppeld aan de laptop van mijn zoon. Daarnaast heeft hij ons ook geleerd dat ook wij onze emails bij moeten houden. Alles vreet geheugen en maakt hem langzamer (maar ook de gsm’s die gekoppeld zijn aan de emailadressen). Super bedankt, Sjors, voor je werk en voor het werk wat je mij hebt gegeven (voor ons eigen bestwil) 😉. Dit zal niet de eerste en laatste keer zijn dat ik je hulp in zal roepen.. .denk ik! Maar het is het waard!!!

default image

Judith Kierkels 24 april 2018

Super snel reactie op de mail
Goede hulp bij externe schijf en super hulp om alle foto’s en belangrijke documenten veilig te stellen die nog op de kapotte laptop stond
En gelijk een eerlijk advies gekregen over laptop aanschaf! Een aanrader bedrijf van Sjors

default image

Mart van Melick 3 april 2018

Ik belde Sjors ‘s middags vanwege een niet meer opstartende computer . ‘s Avonds had ik weer een goed functionerend apparaat.
Hij had vooraf een prijsindicatie afgegeven en die bleek goed overeen te komen met de factuur.
Alles wat hij deed , werd door hem vooraf goed uitgelegd . Kortom, ik ben zeer tevreden over zijn werkwijze en het bereikte resultaat.
Ik kan het bedrijfvan Sjors aan iedereen aanbevelen.

default image

Tea Bagaur 30 maart 2018

Sjors ik wil je bedanken voor snelle actie om mij te helpen en aparte dank voor de oplossingen van mijn problemen met mijn laptop. Ik ben blij dat ik nu weet waar moet ik zijn als er weer iets mis gaat met mijn laptop 🙂

default image

Jan Biemans 23 maart 2018

Sjors heeft een hardnekkig probleem met mijn NAS in mijn thuisnetwerk snel en vakkundig opgelost. Sjors is zeer klantvriendelijk. Ik ben echt tevreden en raad hem bij iedereen aan!!!

default image

thei smeets 17 maart 2018

ik ben zeer goed geholpen door sjors en ik raad hem iedereen aan.

default image

Marcel Heilig 12 maart 2018

Sjors heeft in het verleden al veel mijn PC instellingen probleemloos ge-ordent. Deze keer betrof het de complete overgang van – naar > Ziggo. Ziggo heeft de de totale meterkast installatie en de aansluitingen in de woning probleemloos vernieuwd/aangepast. Windows 10, Outlook en iPhone gebruiksklaar installeren was voor mij toch wat te complex. Sjors gemaild met verzoek de installatie verder te verzorgen. Dat kwam hij dezelfde avond nog even doen. Ik blij met het korte lijntje naar de kundige en ervaren technicus.

default image

Loes Janssens 9 maart 2018

super snel geholpen. Problemen opgelost met uitleg.Heel behulpzaam en vriendelijk.Zal zeker een volgende keer weer gebruik van maken.

default image

gerrits 25 januari 2018

hallo onze sterwaardering zegt genoeg super niks is hem teveel zeer tevreden

default image

Nettie Reijnders 24 januari 2018

Onze computer zat weer helemaal vast. Sjors gebeld en kwam dezelfde dag nog. Alles weer prima opgelost. Zeer tevreden

default image

Norbert Thijssen 18 januari 2018

Nieuwe PC gekocht via Sjors! Prima service en zelfs bij onverwachte tegenslag weet Sjors het snel op te lossen!

default image

Lei Selder 16 januari 2018

Sjors aan mijn Sterwaardering is niets toe te voegen. Ik ben zeer tevreden.

default image

Marcel Heilig 14 januari 2018

Windows als besturing systeem kon ik persoonlijk handelen van Windows 95 tot en met Windows 7. Met Windows 10 werd het problematisch. Installeren verliep normaal inclusief Office 2007 Pro en de andere noodzakelijke software. Windows Outlook 2007 liet zich wel installeren maar was verder onbruikbaar. Het werd dus Windows e-mail. Daarmee was de communicatie verzekert, zij het, onhandig. Sjors heeft veel kunnen oplossen, maar Outlook was passé. Na iedere Windows update was er we l weer wat mis en/of onwerkbaar, wat vroeg om herstel. Sjors loste dat op. Uiteindelijk werd ik Windows mail zat en heb ik Office 2016 aangeschaft en geïnstalleerd. Alle programma’s werkte, behalve Outlook en was weer het probleem. Uiteindelijk liet het systeem zich niet meer opstarten, ook niet met de back-up. Sjors gevraagd het probleem op te lossen. Waarachtig met vele wegen bewandelen en zoeken in de Windows publicaties is het probleem voor nu, door Sjors, goed en werkbaar opgelost. Microsoft weet goed wat er mis is, maar (nog steeds) niet instaat de problemen te handelen. Het is ‘Wil Niet’ of ‘Kan Niet’. Sjors verdient voor mij een dikke tien. Een professional pur sang. Ik heb afgesproken dat hij regelmatig mijn systeem controleert.

default image

Harry Stroucken 12 januari 2018

Problemen snel en vakkundig opgelost. Prima uitleg en zeer klantvriendelijk. Als er weer problemen met mijn laptop zijn is Sjors de man.

default image

Hans Bolten 5 januari 2018

Moeilijk probleem goed en vakkundig opgelost , snel gereageerd en vriendelijk in de omgang. Ben ontzettend geholpen. Bedankt Sjors !!!

default image

Paul Konings 3 januari 2018

Ik kan een verhaal in 300 woorden schrijven of gewoon hier een review schrijven in een paar woorden. Ik kies in dit geval ( normaal langer van stof) ervoor om de woorden, persoonlijk, empatisch ook, zeer kundig, communicatief , en ‘down to earth’ te gebruiken. Zo wil je wel altijd en overal geadviseerd en geholpen worden.

default image

Hans Beulen 17 december 2017

k had heel waarschijnlijk de laptop geinfecteerd door crimenelen. sjors heeft een backup gemaakt van windows 10. nu heb ik weer een schone laptop, Bedankt nog sjors. hans

default image

Theo Groenen 11 december 2017

nadat mijn laptop door een ongeluk volledig gecrasht was heb ik de hulp ingeroepen van Sjors, In een mum van tijd bezorgde hij mij een nieuwe laptop die hij zelfs volledig had aangepast volgens mijn wensen. Niets was hem teveel. Sjors je bent een kei, Zijn kennis van zaken is geweldig.

default image

Wim Stienen 8 december 2017

zeer snelle service, goede kennis van zaken, probleem snel opgelost.

default image

Jeurissen 7 december 2017

goed en correct geholpen komt zijn afspraken na.

default image

Gerard 5 december 2017

‘s Middags, terwijl ik aan het computeren was, liep het programma vast. Er kwam een pop-up scherm met aanwijzingen wat ik moest doen. Echter mijn computer werd overgenomen en ik kon tegen betaling de blokkade laten verhelpen. Daar ben ik niet op ingegaan. Wel heb ik Sjors gebeld. Twee uur later was hij bij mij thuis en heeft de problemen verholpen en nog enkele aandere wijzigingen aangebracht. Ik ben blij, met deze geweldige, snelle service en kan Computerhulp nodig Aan Huis , i.c. Sjors, alleen maar aanbevelen.

default image

J. van den Elsen 1 december 2017

De computer had een opstartprobleem. Hij bleef opstarten. Na een telefoontje met Sjors direct een afspraak kunnen maken. De dag erna maakte Sjors al tijd. Sjors weet waar hij het over heeft. Hij doorzag het probleem. Twee dagen later heeft hij er een nieuwe schijf in geplaatst. Verloren gewaande data werden gered en op de nieuwe schijf geplaatst. Helemaal tevreden over Sjors en zeker een aanrader. Ik zal Sjors dan ook bij vrienden en kennissen aanbevelen.

default image

Theo Groenen 28 november 2017

ik ben zeer tevreden met de ondersteuning die Sjors geboden heeft. Hij heeft ons snel geholpen met een vervelend probleem. Sjors is vriendelijk en zeer correct. We zijn blij met zijn diensten.

default image

H. van Aken 23 november 2017

Sjors was de dag na onze noodkreet al bij ons. We waren onder de indruk van zijn open werkwijze. We begrepen precies wat hij bedoelde en deed en, nog beter, beide computers werkten weer geheel naar behoren toen hij klaar was. Wij hadden dat zelf nooit voor elkaar gekregen. Petje af voor zijn deskundigheid en open, klantvriendelijke houding. Een aanrader!

default image

Hans Beulen 22 november 2017

Sjors is bij ons thuis geweest om een nieuwe windows 10 te installeren. Dat is perfect gegaan. toen heeft hij outlook geïnstalleerd. dat ging snel. Toen moesten er fotos geïmporteerd worden, dat ging moeilijk. maar na zoeken heeft hij het toch gevonden. Toen nog alles uitgelegd, in normale taal en alles was weer in orde. bedankt nog sjors. ik kan sjors iedereen aanbevelen, hij weet wat hij doet, snel en accuraat en vriendelijk. groet, hans

default image

ANYA SEARCY-SMEETS 11 november 2017

Mijn ervaring met dhr. Sjors is gewoon meer dan goed. Zéér vriendelijke ontvangst etc. Hij legt alles uitgebreid uit, heeft het probleem goed opgelost en niet té duur. (ook belangrijk). Ik ben zéér tevreden. En ik zal voortaan vooral Sjors Weijers aanbevelen bij eventuele andere mensen met een computerprobleem in mijn omgeving.

default image

j.j.w.meuwissen 11 november 2017

Goede uitleg goed gewerkt zeer tevreden ik zal in de toekomst je nog wel weer vragen. Groeten Jo Meuwissen Merum.

default image

Liesbeth en Leon Cuijpers 1 november 2017

super service geleverd bij het oplossen van een gigantisch probleem van onze computer. zonder Sjors hadden wij waarschijnlijk een nieuwe moeten aanschaffen. Hij heeft het geweldig opgelost.
Chapeau !!!!!! Is rustig geeft goede uitleg en maakt duidelijke afspraken.

default image

H. Wolzak 30 oktober 2017

Een echte probleem oplosser.

default image

Jan Seelen 24 oktober 2017

Behulpzaam, goede uitleg, accuraat en duidelijk in afspraken. Klantvriendelijk en brengt rust

default image

AlchemiA 18 oktober 2017

Onze harde schijf van de laptop was vol geraakt waardoor er nauwelijks mee te werken viel. Sjors heeft meteen een nieuwe harde schijf besteld en de dag er na ook meteen vervangen! Super service!

default image

Lilian Smeets 17 oktober 2017

Mijn laptop had meerdere problemen, ik had problemen met de e-mail, onedrive en met de wifi, binnen 2 uur was alles opgelost en werkte alles weer. Alles werd remote opgelost.

Zeker een aanrader.

default image

E.Sliepen van Hooijdonk 16 oktober 2017

Ik zat “vast met printer en ipad problemen! Sjors is gekomen en heeft een moeilijk probleem prachtig opgelost. Vriendelijk attent vakkundig en nogwel ZO ,dat ik als 81 jarige het meeste kon” volgen. Ik ben erg blij ,met zijn hulp! Bel Sjors en het komt goed!!
Moeder Sliepen

default image

11 oktober 2017

Mijn ervaring met dhr. Sjors is gewoon meer dan goed. Zéér vriendelijke ontvangst etc.
Hij legt alles uitgebreid uit, heeft het probleem goed opgelost en niet té duur. (ook belangrijk).
Ik ben zéér tevreden.
En ik zal voortaan vooral Sjors Weijers aanbevelen bij eventuele andere mensen met een computerprobleem in mijn omgeving.

default image

Antoon Verlaan 9 oktober 2017

Laptop vertoonde mankementen: was heel traag en viel vaak uit. Sjors is meteen aan de slag gegaan en heeft alle problemen (o.a. nieuwe accu en SDD schijf vervangen) in zeer korte tijd (in het weekend) opgelost. Ik ben zelf 86 jaar, kijk weinig tv, maar doe heel graag dingen opzoeken op de laptop. Ik ben dan ook zeer gelukkig dat ik mijn laptop maar even kwijt was en dat ik nu een vele snellere laptop heb, die niet meer geregeld uitvalt. Ook is het fijn om te weten dat ik hem kan bellen, mochten er nog problemen zijn met de laptop.

default image

Wil Maenen 19 september 2017

Aantal jaren geleden voor het eerst Sjors ingeschakeld voor computerhulp. Was toen net opgestart. Ik had nu probleem met software van Microsoft. Sjors heetf probleem voortvarend aangepakt, waarna ik weer snel aan de slag kon. Gaf ook nog aantal tips om snelheid van computer te verbeteren en dit allemaal voor een acceptabele prijs.

default image

Frank van Haandel 10 september 2017

Wederom Sjors ingeschakeld voor hulp bij aankoop van laptop. Heeft helemaal met onze wensen meegedacht. Kwam met het advies om een refurbished computer te kopen. Alles door hem opnieuw nagekeken, beveiligd. Superblij met dit resultaat, zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Tussendoor ook nog een klein probleempje met onze eigen laptop opgelost. Kortom, kan Sjors bij iedereen aanbevelen. Vriendelijke groet, Frank.

default image

Joep Schorgers 1 september 2017

Sjors heeft supersnel en vakkundig hulp verleent toen ik problemen had met mijn mailprogramma. Computerhulp aan huis is zeker een aanrader voor diegene die de computerproblemen snel en vakkundig wil laten oplossen. Hartelijk dank hiervoor.

default image

Nicole Smeets 31 augustus 2017

Sjors reageerde zeer snel op mijn ingesproken voicemailbericht. De computerproblemen werden grondig uitgezocht. Toen bleek dat er een nieuwe pc nodig was werd er ook op financieel gebied meegedacht. De monitor, toetsenbord en muis zijn nog prima, dus waarom vervangen. Afhandeling van de levering en installatie verliep prima en op een prettige manier.

default image

Fam Gerrits 11 augustus 2017

Sjors geweest om een nieuwe ssd schijf te plaatsen super gedaan 3 uurtjes werk,
werkt super een echte aanrader voor uw computer te versnellen.

default image

M.M.H.van de Burgt 8 augustus 2017

Eind mei ’17 werden we getroffen door een bliksem inslag.Ook de computer was stuk. Nadat een nieuwe was geleverd heeft de de expert van computerhulp aan Huis weer alles terug op zijn plaats kunnen zetten zodat geen info verloren is gegaan. Denk aan adressen bestand, email adressen, print opties, brieven , foto’s etc .etc. Door de vakkundigheid van de expert is alles weer prima inzichtelijk gemaakt en goed werkbaar. Hartelijk dank hier voor.

default image

Marcel Heilig 7 augustus 2017

Alle voorgaande PC installatie programma’s van Windows 95 tot en met Windows 7 waren voor mij werkbaar en installeerbaar. Windows 10 is voor -mij, qua installeren, ‘onhandelbaar’ gebleken. One Drive, iCloud, iPhone, e-mail, documenten, Word, Exel en foto’s albums sychroniseren; door mij niet goed werkbaar uit te voeren. Toch Sjors maar gemaild en om assistensie gevraagd. Voor Sjors -geen probleem: kwam, zag en overwon met een glimlag. Niets is hem -te veel: je bent een -topper en bedankt.

default image

Martin Baetsen Restaurant St. Elisabeth's Hof Haelen 4 augustus 2017

dinsdag probleem gemeld, donderdag defecte toetsen -bord van laptop vervangen door nieuw. Snelle service en niet te duur!!! Wederom dank je wel Sjors.

default image

Hans Beulen 25 juli 2017

Ik had problemen met windows live mail. heeft sjors gelijk outlook erop gezet. En hij heeft mij geholpen met bestanden instellen voor een brandprogramma. Alles uiteraard vakkundig zoals altijd. bedankt sjors. Rectificatie: ik heb in een eerdere mail gezegd dat sjors € 10,00 omhoog gegaan zou zijn. Dit klopt niet, hij is gewoon langer dan een uur bij ons geweest. Mijn exuses. groet, Hans

 

default image

Maria Boormans 7 juli 2017

Al maanden tobde ik met een PC zo langzaam dat ik er bepaalde programma’s niet meer op kon draaien en waar ik, zelfs met hulp van anderen, geen oplossingen voor kon bedenken. Dus tijdens mijn vakantie (ik woon in het buitenland) was mijn eerste actie een specialist te vinden die dit probleem kon oplossen. Zo kwam ik bij al googelend bij Computerhulp nodig aan huis en Sjors terecht, die in no time het probleem diagnosticeerde, een nieuwe SSD schijf plaatste, en Windows 10 nieuwste upgrade installeerde. Hij ging zeer zorgvuldig te werk zodat ook alle programma’s en data weer netjes werden teruggeplaatst. Kortom……… een vakkundige superspecialist die weet waar hij het over heeft, open staat en geduld heeft voor alle vragen en opmerkingen, en daarnaast ook nog aardig, attent, integer en snel is. Ook heeft hij een programmaatje geïnstalleerd zodat ik bij toekomstige problemen etc. per mail direct contact met hem kan opnemen en hij op afstand kan helpen. Betaling per strippenkaart. Dat noem ik nog eens service. Ik zit weer met veel plezier achter de computer die het nu geweldig doet en kan/zal Sjors bij iedereen aanbevelen. Bedankt Sjors

default image

Casper & Gerda Jansen 6 juli 2017

Sjors heeft al onze computerproblemen opgelost. Werkt vakkundig, enthousiast, luistert naar wat de klant wil en geeft een passend advies. Dank je wel!

default image

Jack & Maggy, Venlo 3 juli 2017

Naast het gegeven dat Sjors bijzonder vriendelijk en hulpvaardig is heeft hij al onze computerproblemen uit de wereld geholpen. In één woord; fantastisch !

default image

Kelly 27 juni 2017

Met geen pen te beschrijven pc was net een slak zo traag, naar dat Sjors er een nieuwe SSD harde schijf in heeft gezet en Windows 10 heeft geïnstalleerd loopt de pc weer als nieuw. Kortom goedkoop weer een werkende laptop die op ze einden liep eigenlijk, ik raad jullie zeker aan om met Sjors in zee te gaan hij weet echt wel waar die het over heeft en niet duur ook nog top gedaan. Ik meld me zeer zeker als er wat is met de pc.

default image

Joep Schorgers 19 juni 2017

Ik heb vandaag voor het eerst de hulp ingeroepen van computerhulp aan huis. Na een eerste kennismaking de problemen besproken en daarna ging Sjors aan de slag. Binnen de kortste tijd was het probleem opgelost en kon ik weer aan de slag. Verder heb ik een strippenkaart genomen waarmee ik aanzienlijk goedkoper was. Ik weet zeker dat ik de volgende keer weer een beroep zal doen op dit bedrijf.

default image

Leo 15 juni 2017

Beste mensen was een beetje huiverig om een vreemde man zomaar aan ons systeem te laten, maar super kan niets anders zeggen alleen waren we er nooit uitgekomen ,oude systeem moest eraf nieuwe geïnstalleerd maar toppie zeer vriendelijke sympathieke jonge man ,de prijs c.q. tijd duur klasse echt een aanrader zal de volgende keer zeker weer bij Sjors een afspraak maken. Geweldig.

default image

Marcel Heilig 2 juni 2017

Windows 10 en Outlook was onwerkbaar. Sjors kwam en herstelde alle problemen, soepel en probleemloos; een supertechneut. Bedankt Sjors, je staat bovenaan mijn lijstje.

default image

Jiri Verstraaten Groothandel in - wierook - PALO SANTO - witte salie - SMUDGESTICKS - abalone schelpen - agua sacral - FLORIDA WATER Neer 29 mei 2017

Sjors heeft mij heel goed geholpen met het plaatsen van een harde schijf. Hij is erg vakkundig, beleefd, aardig en snel. Ik beveel hem van harte aan!

default image

Martin Baetsen Restaurant St. Elisabeth's Hof Haelen 18 mei 2017

Belde in de late middag, computer wou niet echt, eerst vorige week al een keer, nu al weer. Sjors gebeld, deze raadpleegt zijn agenda, en is er die zelfde dag nog 19.30uur. Snelle en vakkundige hulp, wij zijn zeer tevreden. Ik kan het hem iedereen aanbevelen, en dit is al de 2de keer Sjors bedankt voor de goede service.

default image

Wolff 2 maart 2017

Ik had vandaag computerhulp aan huis voor mijn computer….ik ben heel tevreden. vooral over de snelle aanpak en uitleg.

default image

Leidie van Steen 16 februari 2017

Ik ben niet meer een van de jongste. Ik zat even met mijn handen in het haar met alles wat met computers te maken had. Toen iemand het kaartje van Sjors bij mij achter liet, heb ik hem op een gegeven moment gebeld. Hij heeft mij goed geholpen. Ik had iemand nodig die mij weer kon leren om mijn computer, scanner en printer weer goed te gebruiken. Sjors heeft alles op de computer weer hersteld en met veel geduld en goeie uitleg mij weer op het rechte computer pad gebracht. Vandaag kan ik mezelf weer redden maar weet dat ik bij Sjors altijd terecht kan als ik nog verder uitleg nodig heb. Ik beveel hem van ganse harte aan. Sukses

default image

Hans Beulen 17 mei 2017

Ik had een probleem met de computer met de printer. sjors heeft dit vakkundig opgelost met uitleg naar mij toe in begrijpelijke taal. in een uurtje was hij klaar. een minpuntje is dat hij € 10,00 is opgeslagen ten opzichte van vorig jaar. sjors nog bedankt. gr. Hans

default image

Joep Maassen 12 april 2017

Ben zeer tevreden over de service van Computerhulp nodig aan huis. Alles wordt in begrijpelijke taal uitgelegd. Laptop werkt weer als vanouds. Bij nieuwe problemen wordt zeker weten weer de hulp ingeroepen van Computerhulp nodig aan huis in Roermond.

default image

Wim Maassen 5 april 2017

Problemen met mijn emailberichten, konden niet meer verstuurd worden. via google en wat geluk bij Computerhulp nodig Aan Huis uitgekomen, berichtje ingesproken, en nog dezelfde dag in de avonduren werd het probleem opgelost. terloops nog een aantal andere zaken aangepakt. Het is een herademing iemand aan het werk te zien die blijkbaar precies weet wat hij doet in windows. bij het volgende probleem wordt de hulp van Computerhulp nodig Aan Huis ingeroepen, dat staat vast!.

default image

Megchelina Budde 21 februari 2017

Sjors hartelijk dank voor het super werk dat je verricht heb .Van een computer die vast klaar was voor weg te doen ,heb je een nieuwe gemaakt die nog jaren mee kan .Je werk zeer nauwkeurig en zal je ook bij iedereen aanbevelen. Vriendelijke groeten megchelina. ps je bent echt een topper.

default image

Theo Groenen 19 februari 2017

Sjors heel veel dank voor de geweldige hulp die je geboden hebt. Het was geen alle daagse vraag die ik je stelde maar ondanks dat heb je me geweldig geholpen. Het was mooi om te zien dat, kan ik niet of weet ik niet bij jou niet voorkomt. Ook je vriendelijke en integere benadering verdient een complimentje. Heel veel dank.

default image

Anne Cox 30 januari 2017

Ik ben zeer tevreden over de service die Sjors met Computerhulpaanhuis biedt. Een dikke 10. Komt zijn afspraak na, legt in begrijpelijke taal uit wat er aan de hand is en welke keuze je hebt om het probleem op te lossen of anders te willen, hij is geduldig, keurig en correct en kundig.

default image

Philomene Cloudt 22 januari 2017

Op advies van een kennis heb ik computerhulp aan huis ingeschakeld voor een laptop die niet meer werkte. Snelle service, dezelfde dag al. Duidelijk en rustig werd alles uitgelegd. Mogelijkheden werden aangereikt zodat ik met zijn adviezen keuzes kon maken. Hij heeft hem uiteindelijk mee naar huis genomen en twee dagen later, weer in orde en goed beveiligd teruggebracht en weer aangesloten op de printer. Computerhulp Aan Huis is een bedrijf met computerkennis en een drive om heel goed werk te leveren. Ben heel tevreden. Dank je wel.

default image

Annemie Faessen 15 januari 2017

Hallo iedereen Ik wil even aan jullie laten weten, hoe klant vriendelijk Computerhulp aan huis is geweest, als ik een punt kon in vullen zou ik een dikke 10 geven. Het zelfde geld eigenlijk over de afspraak die computerhulp aan huis handelt, ik heb mijn zoon Denny in de ochtend contact op laten nemen met Computerhulp aan huis en dezelfde dag had hij nog tijd heeft naar het probleem gekeken en heeft dit ook heel keurig en snel opgelost. Bleek een software probleem van windows te zijn waar door de computer niet correct opstart, na een nieuwe installatie deed de computer het weer als van ouds kort samengevat computerhulp aan huis is zeer zeker een aanrader en zeker niet te duur.

default image

Rudie 15 januari 2017

Op advies van mijn schoonbroer Danny heb ik contact op genomen met computerhulp aan huis dit om dat mijn laptop zo traag was dat die niet vooruit te branden was meer, Computerhulp aan huis is toen na telefonisch contact op zaterdag avond om half acht gekomen en heeft er na gekeken en oordeel was dat een schone installatie het best zou zijn en dat laptop dan weer zo goed als nieuw zo lopen zo gezegd zo gedaan een maal op nieuw geïnstalleerd en klaar was laptop weer zo goed als nieuw conclusie super werk geleverd en ook nog niet eens duur ik raad jullie ook echt aan met computerhulp aan huis in zee te gaan en je hebt waar voor je geld.

default image

Peter Walraven 12 januari 2017

Sjors heeft bij zijn eerste bezoek aan huis de slepende computerproblemen opgelost! Komt afspraak na. Heel duidelijke rustige uitleg van mogelijkheden en alle stappen bij de probleemoplossing, goed onderling overleg. Alles werkt nu perfect. We zijn heel tevreden en kunnen ‘Computerhulp aan huis’ aanbevelen.

default image

Lei Selder 27 november 2016

Hallo Sjors, jij bent goed jongen, je hebt mijn problemen perfect opgelost. Ik zal in mijn vrienden en kennissenkring dit rondbazuinen.

default image

Frank van Haandel 20 november 2016

Sjors om hulp gevraagd voor diverse problemen, zoals een trage Wi-Fi, een printer die geen verbinding maakte met de laptop enz. Hij was erg duidelijk in zijn uitleg, nam de tijd en dacht over alles mee. Zonder eigen winstbejag voorop te stellen. Sjors is iemand die kijkt naar de mogelijkheden, aangepast aan de wensen van de klant. Komt zijn beloftes na. Straalde ook vertrouwen uit, ik kan hem bij iedereen aanbevelen.

default image

Marcel Heilig 18 november 2016

Probleem met installatie – beveiliging op mijn PC, binnen het uur, tot tevredenheid opgelost. Vraag Sjors bij een volgend probleem graag om hulp!

default image

Nettie 18 november 2016

Onze computer liep tijdens het updaten steeds vast en was ontzettend traag. Sjors heeft dit helemaal opgelost en er ook voor gezorgd dat het internet overal in huis werkt. Hij heeft alles zeer duidelijk uitgelegd. Hij neemt duidelijk tijd voor je en dat is fijn.

default image

Mijal Puts 7 november 2016

Mijn computer was ontzettend traag. Na het onderzoeken van mijn computer bleek de harde schijf niet in orde te zijn. deze is ook vervangen en Windows 10 werd opnieuw geïnstalleerd. De computer was nog steeds te traag. Na verdere onderzoek bleek de stuur programma van de videokaart die na het updaten werd geïnstalleerd niet compatibel te zijn. Sjors heeft dit probleem opgelost en mijn computer is nu sneller dan toen ik deze gekocht had. Sjors heeft heel veel geduld en levert het product alleen af als deze perfect werkt, hij komt zijn afspraken nauwkeurig na. Heb ook meteen een afspraak gemaakt om de computer van mijn dochter na te kijken en te her installeren. Sjors bedankt!

default image

Josée Stienen 5 november 2016

Met heel veel geduld geholpen bij het oplossen van een probleem met de iPad. Zelfs in zijn vrije weekend en avonduren blijven helpen met de oplossing! Bedankt Sjors!

default image

Leen Koster 11 oktober 2016

Sjors werkt snel en geeft goed uitleg. Ik ben prima geholpen.

default image

Mo 6 september 2016

Sjors geeft duidelijk en deskundig advies, kijkt naar de problemen en heel veel verder. Hij neemt de tijd voor je en legt wat de te ondernemen stap(pen) is/zijn. Wat uiteindelijk telt is het eindresultaat. Daar ben ik meer dan tevreden over.

default image

May Massij 15 augustus 2016

Als eerste wil ik je nog eens hartelijk bedanken voor de hulp die je me geboden hebt bij de aanschaf van een nieuwe laptop! Je kennis van zaken, je vriendelijke en correcte wijze van handelen spraken mij zeer aan! De nieuwe laptop werd perfect geïnstalleerd en wat heb je een geduld, alles werd heel goed uitgelegd. Ik zal je zeker in mijn kennissen en familie kring aanbevelen! Sjors je bent echt heel goed!! Dankjewel.

default image

Jo Hanssen 13 augustus 2016

Ik had wat problemen met mijn Wi-Fi bereik en heb Sjors gebeld. Binnen enkele dagen kwam hij. Na een grondige inventarisatie is er met wat versterkers en wat aanpassingen een stabiele en goede Wi-Fi in huis en tuin. Super. Verder nog een pc laten opschonen en een nieuwe windows 10 erop. Werkt ook weer goed. Later heeft Sjors zelfs gratis de back up teruggezet op deze pc. Kortom: Computerhulp aan huis wordt door mij aangeraden als je problemen hebt met alles wat te maken heeft met computers. Bedankt

default image

Gerard Theiniszen 24 juli 2016

Ik kon Windows 10 niet installeren op mijn desktop. Sjors gebeld, afspraak gemaakt en na 2 dagen kwam hij. Hij heeft mijn computer helemaal opgeschoond, Windows geïnstalleerd, nieuwe Office enz. Hij vertelt je wat hij doet, waarom hij dat doet en geeft duidelijke adviezen en instructies. Kortom, ik ben zeer tevreden.

default image

Mir 15 juli 2016

Hartelijk dank voor je hulp, goede uitleg en snelle hulp Sjors. Duim omhooggevallen mijn laptop gaat weer super djw dikke dikke duim.

default image

Jan Jeurissen 4 juni 2016

Sjors denkt in oplossingen. Als iets niet lukt zoekt hij toch mogelijkheden. Dat kan niet of dat gaat niet bestaat bij hem niet.

default image

Linda Bouten 22 juni 2016

Prima en snelle service. Goede uitleg! Heel tevreden!

default image

Jasmijn van Melick 21 juni 2016

Zeer goede, snelle en deskundige hulp bij het oplossen van onze wifi problemen.

default image

Tanja Ritzerfeld 21 juni 2017

Super geholpen door Sjors, bij mij valt regelmatig de wifi weg en Sjors wist mij goed uit te leggen hoe dat komt en wat ik eraan kan doen. Heel professioneel en heel vakkundig!

default image

Jacques van der Varst 31 mei 2016

Ik ben erg blij met de goede service. Was niet gemakkelijk om alles te instaleren, maar jij kunt het. Ik zal je bij anderen aanbevelen. Veel dank voor alles.

default image

Matt van de Burgt 29 mei 2016

Had al langer problemen met een trage PC. Per toeval aan het adres van Computerhulp nodig Aan Huis gekomen. Snel een afspraak gemaakt en Sjors ging aan de slag. Met veel verbazing zijn snelheid van handelen en de duidelijke uiteenzetting gevolgd. Hij heeft veel kennis van zaken en is een echte professional in het oplossen van PC problemen. Beveel hem dan ook zeer warm aan ieder die zijn hulp nodig heeft. Sjors, hartelijk dank en Chapeau.!!!

default image

Ger Heber 23 mei 2016

Mijn oude laptop (+/- 8 jaar) was al heel langzaam maar crashte onlangs. Sjors gebeld, de volgende dag was hij al hier en heeft het lijdend voorwerp bekeken. Eventuele reparatie zou niet goedkoop worden en dus werd besloten een nieuwe laptop met draadloze printer te kopen. Nadat Sjors mijn computer gebruik had geanalyseerd heeft hij mij 2 opties gegeven. Binnen een paar dagen had ik een nieuwe Dell Laptop met draadloze Canon printer thuis staan voor een zeer vriendelijke prijs. Door de geweldige service die Sjors geeft is het mij een plezier om zijn diensten in mijn kennissenkring te promoten. Sjors nogmaals hartstikke bedankt voor deze geweldige service die jij geleverd hebt

default image

Denny Selder 11 mei 2016

Beste mensen , ik kan jullie zeer zeker Computer hulp nodig aan huis aanraden. Ik belde Sjors zaterdag tegen half zes in de avond aan gezien dat ik een probleem had met mijn grafische kaart, er was een nieuwe in gezet door een andere zaak, echter moest ik hem nog zelf installeren, maar dat lukt me maar niet. Sjors gebeld en gevraagd of het nog zou uitkomen op zaterdag aan gezien ik de pc nodig had, hij zij toen moet eerst even overleggen en zou me dan binnen een half uur terug bellen als dat kon. Sjors belde al binnen vijf minuten terug dat het mogelijk was. Sjors zei toen tegen mij ik ben er tussen half acht en acht uur, hij was er inderdaad tussen die tijd bij me thuis, hij heeft zeker ander half uur geprobeerd het probleem op te lossen, wat hij ook probeerde kreeg de videokaart helaas ook niet aan de praat, Sjors zijn advies was ga terug naar de winkel waar ik de grafische kaart had gekocht en er in hadden gezet en rade mij aan voor hun in bij zijn van me zelf te laten kijken naar probleem , wat Sjors al dacht en tegen mij had gezegd wat het kon zijn was inderdaad het geval. Ondanks dat Sjors ander half uur bezig is geweest vroeg hij zich zoals afgesproken de 35,- euro en niet meer. Dus heeft u of vrienden / familie die een probleem hebben met hun pc/laptop dan raad ik zeer zeker Sjors aan. Heel klant vriendelijk goede uitleg en probleem gericht

default image

Fleur Peters 24 april 2016

We riepen na internetproblemen met onze laptop te hebben voor het eerst de hulp in van Sjors. Hij was direct bereid om ons te helpen en kon de volgende avond al langskomen. In eerste instantie aan huis, maar door de omvang van het probleem leek het toch effectiever de computer mee naar huis te nemen. De volgende dag kwam Sjors deze weer keurig en als nieuw afleveren. Hij nam daarbij alle tijd om goed uit te leggen wat hij had gedaan en wat we in het vervolg konden doen om problemen te voorkomen. Super hulp en bovendien een zeer snelle service die we iedereen zouden aanbevelen!

default image

Hans Beulen 10 april 2016

Ik had een nieuwe printer gekocht. Ik kreeg in eerste instantie de cartridges niet erin, ik dacht bel Sjors maar eens. die was toevallig in de buurt en die was er binnen een kwartier. Cartridges erin gedaan, heeft die hem ook nog geïnstalleerd. dat had ik zelf nooit spits gekregen. De installatie cd liep af en toe niet, heeft hij met de hand moeten werken via de printer zelf, toen ik moest betalen hoefde ik geen reiskosten te betalen, omdat hij in de buurt was. Ik kan hem iedereen aanbevelen, vriendelijk en kundig.

Tijdje geleden had ik sjors voor het eerst nodig, toen werkte mijn windows live-mail niet. Mijn e-mails kwamen in de prullenbak in plaats van postvak-in. De volgende dag was het nog niet goed. Toen heeft hij met zijn computer in mijn computer het probleem opgelost. Gewacht tot de volgende dag, alles goed. ik snap die negatieve referenties niet. Ik kan Sjors aanbevelen. Hij weet wat hij doet.

default image

Anneke in der Hees 10 april 2016

Na de aanschaf van een nieuwe harde schijf, heeft Sjors de pc geïnstalleerd naar Windows 10.Hij heeft dit keurig en naar tevredenheid afgehandeld. De pc doet het weer naar wens. Ik zal Sjors zeker weer benaderen als er problemen zijn.

default image

Jo Steinbusch 29 februari 2016

Mijn computer laten herstellen en instellen door Sjors. Vakkundig en snel gewerkt. Sjors is klantvriendelijk en correct. Communicatie zeer goed. Ben tevreden en zal hem bij eventualiteiten zeker weer benaderen!

default image

Britt van Nieuwenhoven 12 februari 2016

Sjors gebeld en diezelfde dag kwam hij nog langs. Laptop bleef steeds hangen en kon er bijna niks meer mee. Harde schijf bleek bijna kapot te zijn. Hij zou de laptop meenemen om te repareren. De volgende dag was alles al klaar en kwam hij de laptop weer brengen. Super bedankt voor de snelle service, klantvriendelijkheid en vakkennis.

default image

Jolanda Notenboom 12 januari 2016

Ik heb Sjors gebeld en hij kwam direct langs om het probleem te analyseren en binnen een dag was alles opgelost. Een zeer correcte man en keurige service. Man van zijn woord!

default image

Mieke Nieboer 21 december 2015

Sjors heeft, voor mij tenminste, wonderen verricht. Al sinds lange tijd geen updates mogelijk voor Windows, met grote(re) regelmaat geen verbinding meer, traag….. Geen plezier dus meer van m’n 2 jaar jonge laptop! Na een rigoureuze opschoning en nieuwe installatie is m’n laptop dus weer als uit de verpakking. Prettig en open contact, fijn aan huis en redelijk tarief. Dank je Sjors, volgende keer weer…..

default image

Piet Custers 19 december 2015

Ik had geen WiFi signaal meer behalve rechtstreeks vanaf de experia box. Sjors heeft dit onderzocht en prima opgelost. Een kabelverbinding was niet goed en een router was niet goed aangesloten. Alles onderzocht, juist aangesloten , internet signaal en snelheid gecontroleerd en alles goed werkend afgeleverd. Dankjewel en bij een volgende gelegenheid zal ik je zeker weer vragen. Piet.

default image

Pieter Rutten 6 december 2015

Bij deze wil ik je bedanken voor de hulp bij het opnieuw instellen van de computer. Ik had er zelf nl een puinhoop van gemaakt nadat ik zelf Win10 had willen instellen. Niets werkte meer zoals het moest, kon zelfs geen mails meer versturen. Paniek in tent , wat nu? Op internet gezocht naar hulp in de omgeving van Beesel en op jouw site gekomen “computerhulp nodig aan huis in Roermond”. Gelijk gebeld en diezelfde dag stond je op de stoep en ben je de gehele avond bezig geweest alles te herstellen en heb je voor me Win10 op de juiste manier geïnstalleerd. De dag erop kwam ik er nog niet helemaal wijs uit en via mail heb je me op weg geholpen en ben je zelfs nog een keer bij me thuis geweest om te helpen. Ik zal je zeker aan iedereen aanbevelen ,vriendelijk, vakkennis, betaalbare prijs, altijd direct contact via mail of telefoon

default image

Hans Jütten 30 november 2015

Ik weet nu wie ik in de toekomst ga bellen als ik problemen met mijn computer of mijn internetverbinding heb: Sjors. Hij heeft mij zeer vakkundig en tegen een meer dan redelijk tarief van mijn WiFi-problemen afgeholpen. Zijn uitspraak: “Ik ga hier niet de deur uit voordat jouw WiFi naar behoren werkt”, heeft hij helemaal waar gemaakt.

default image

Laura van Nunen 29 november 2015

Gek werd ik van mijn laptop. Hij was gehackt, hulp gezocht maar mocht niet baten. Hulp gezocht bij de provider, behalve dat het geld koste weer geen resultaat. Ik kon geen formulieren invullen, kreeg plotsteling vreemde printers aangewezen en ik werd belaagd door maleware. Uiteindelijk via internet SJORS gevonden. Ja die naam mag met hoofdletters. Hij heeft hier uren getracht alles weer te repareren en zelfs de laptop een nachtje mee naar huis genomen. Maar het eindresultaat was????????FANTASTISCH.DE LAPTOP DOET HET WEER. We zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, en ook wijze lessen meegekregen. SJORS wij zijn zo blij met je dat kunnen we je niet vaak genoeg vertellen, echt top. Buiten alles om is je website zeer duidelijk en overzichtig. Veel succes.

default image

Wim van Birgelen 11 december 2015

Beste Sjors,

Bij het installeren van een hotspot op mijn laptop Win10 ontstonden problemen. Mijn dank voor de deskundige hulp bij het oplossen van het probleem. Ook de snelheid van werken en de duidelijke uitleg vond ik bijzonder goed.

Nogmaals dank.

default image

Jack Meuwissen 11 november 2015

Na de zoveelste ergernis over een niet goed werkende computers, gezocht naar iemand die ons kon helpen Via google op de site van computerhulp aan huis terecht gekomen. Deze reageerde ook op zondag heel vlug, gelijk een afspraak . Wij beiden 60+ dachten onze problemen zijn zo verholpen, nu als je nog nooit je computer heb op geschoond in misschien wel 6 jaar dan heb je wel even werk, en bij ons waren dat er twee. Maar niets was Sjors teveel, ook onze vragen werden niet 1 maar wel 3X goed en begrijpelijk uitgelegd, en tussen door ook nog even naar onze de tablet gekeken. Alles werkt weer naar volle tevredenheid, en kunnen wij weer vooruit. Sjors hartelijk dank voor je hulp.

default image

Wim Bongers 10 oktober 2015

Sjors, hartelijk dank voor de wijze waarop je de problemen met 2 van onze computers hebt verholpen. Ik zal beslist weer een beroep op je doen mochten zich opnieuw problemen voordoen. Wij geven je een dikke 10 als waardering voor de snelle service, je kennis, klantvriendelijkheid en de redelijke prijs.

default image

Jan Julicher 29 oktober 2015

Wat ben ik blij dat ik achteraf via google op de site van computerhulp nodig aan huis in Roermond terecht ben gekomen. De naam doet alle eer aan, na het Contact via de site kreeg ik snel antwoord ,en werden vakkundig de (het) probleem (en) aangepakt door Sjors, Windows 10 herinstallatie, harde schijf vervangen voor een SSD, laptop accu is vervangen, smart TV draadloos aansluiten, videoland app configureren en draadloze beveiligingscamera installeren. Een hele waslijst. Hij verdiept er zich in, en gaat zo lang door totdat alles naar wens is ingesteld. Klasse. Heel veel dank, Sjors en dat je anderen ,ook hun problemen mag aanpakken en oplossen. Mij heeft hij in ieder geval vreugde gebracht, in het nieuwe probleemloze computeren.

default image

Wil Maenen 19 april 2015

Ik ben bij toeval bij Sjors terecht gekomen om mijn PC en ook iPhone problemen op te lossen. Mijn PC was erg traag en ik had allerlei problemen. Sjors heeft met veel geduld eega opgelost en instructies gegeven. Sjors is vriendelijk, behulpzaam en correct. Ik kan hem van harte aanbevelen.

default image

Jack Verstappen 17 februari 2016

Heb al meerdere keren meegemaakt dat de persoon niet is komen opdagen. Uiteindelijk was computerhulpnodigaanhuis.nl de oplossing, alle beloftes zijn nagekomen. Ik kan nu heel snel en gemakkelijk offertes en facturen maken in een hand omdraai. Ben super tevreden over de service en aanpak! Mocht ik in de toekomst nog computerhulp nodig hebben dan kom ik zeker terug bij Sjors van computerhulpnodigaanhuis.nl

default image

Julio da Silva 5 april 2015

Was op zoek naar computerhulp in Roermond, uiteindelijk ben in contact gekomen met Sjors, en dezelfde dag is het probleem opgelost! Ik raad iedereen aan om bij een computerprobleem of advies contact op te nemen met computerhulpnodigaanhuis.nl.

default image

Ger Heber 2 mei 2015

Snelle en zeer goede service door zeer deskundige, vriendelijke Sjors die mijn haperende en slaapverwekkende, langzame laptop weer nieuw leven heeft ingeblazen.

 

error: Inhoud van de pagina is beschermd!