Lopen uw programma’s steeds vast of start uw computer steeds trager op of helemaal niet? U wilt deze computerproblemen snel opgelost hebben, het liefst bij u thuis. Zoekt u iemand vakkundig en snel de situatie opneemt en de computer reparatie uitvoert?

Computer reparatie nodig?

Veel voorkomende oorzaken bij een PC die niet start zijn een defecte voeding,  defecte geheugenmodules of  een defecte harde schijf. Ook problemen met de software zijn veel voorkomende oorzaken; problemen met beschadigde systeembestanden kunnen ervoor zorgen dat de desktop computer foutmeldingen blijft geven of vast blijft zitten in systeemherstel.

Laptop start niet op

In tegenstelling tot een desktop computer maakt een laptop gebruik van een losse accu (batterij) en adapter (oplader). Het kan zijn dat de laptop niet meer start doordat een van deze onderdelen defect is. Een andere bekende oorzaak is een defect moederbord, herkenbaar aan een laptop die behalve een knipperend lampje geen teken van leven meer geeft.

Het is ook nog mogelijk dat de laptop in de slaapstand vast is komen te zitten en niet meer start. In dat geval moet de laptop even helemaal worden ontladen en gereset. Vaak start de laptop dan weer.

Ook defecte geheugenmodules of harde schijven komen vaak voor. Harde schijven kunnen slecht tegen schokken en stoten en zijn dus vooral bij een  laptop een kwetsbaar onderdeel. Tenslotte zijn bij laptops, net als bij een PC, software problemen mogelijke oorzaken van opstartproblemen.

Een virus te verwijderen

Ook een virus kan de oorzaak zijn van computerproblemen, zoals een computer die plotseling (veel) trager wordt. De Experts van Computerhulp nodig Aan Huis kan het virus verwijderen van uw pc of laptop en goede antivirussoftware installeren of bijwerken.

Wat kan Computerhulp nodig Aan Huis voor u doen?

Computerhulp nodig Aan Huis in Roermond heeft de expertise en apparatuur om elk opstartprobleem te herkennen en te verhelpen. Dagelijks worden PC’s en laptops van alle merken door Computerhulp nodig Aan Huis gerepareerd.

Omdat elk probleem een andere oplossing met zich meebrengt, biedt Computerhulp nodig Aan Huis u altijd een vrijblijvende diagnose aan. Zo weet u dus waar u aan toe bent voordat u kosten gaat maken!

Mocht de laptop of desktop computer defect zijn en niet te repareren omdat de kosten te hoog zijn en de computer is simpelweg te oud dan kan Computerhulp nodig Aan Huis u ook verder helpen met het adviseren of zoeken naar een nieuwe computer.

Heeft u nog vragen over het artikel of kunnen we u ergens mee van dienst zijn?

Neem vandaag nog contact op met Computerhulp nodig Aan Huis of maak gebruik van het contactformulier.

error: Inhoud van de pagina is beschermd!